Usui Shiki Ryoho:

Het Usui Reiki systeem

van natuurlijk genezen.
 
   

  Dr. Mikao Usui
   
   


Het woord Reiki betekent: universele levensenergie. Iedere vorm in de schepping komt hieruit voort. Het is de essentie van alles wat is. Aspecten van deze energie zijn liefde, kracht en wijsheid.
Zoals we een radio nodig hebben om de geluidsgolven weer te kunnen geven, zo hebben we ook een hulpmiddel nodig om deze energie bewust te kunnen gebruiken.
Het Usui-systeem is zo'n hulpmiddel. De afstemming op deze energie ontvang je in een eerste graad Reikicursus. Deze duurt vier dagdelen waarin je vier inwijdingen ontvangt. Daarna kun je jezelf, maar ook anderen, voeden met deze energie. Het helpt je helen op alle nivo's, brengt je meer in contact met je intuïtie en creativiteit en helpt je jouw talenten te ontplooien en te worden zoals je bedoeld ben. Kosten: € 150,--

Als je de smaak te pakken krijgt en je hebt behoefte aan een dieper contact met deze energie kun je een tweede graads Reikicursus volgen. Deze duurt ook vier dagdelen.
Kosten € 500,--

 
   
 

De derde graad is de master-opleiding. Deze is bedoeld voor diegenen die hun leven toewijden aan hun heling, met Reiki als instrument en deze gift willen overdragen aan anderen. De derde graad is een groeiweg naar het masterschap die je samen met je opleidend master gaat en deze weg duurt zo lang als die duurt. Reiki zal je er voor klaarstomen.
De masterinwijding kost € 10.000,--.
Heb je er zoveel voor over?

Iedere eerste maandagavond van de maand is Reiki-uitwisselavonden voor ieder die al Reiki heeft. Deze duurt van 20.00 uur tot ong. 22.30 uur. Je hoeft je niet aan te melden. Je mag een introducee meenemen die nog geen Reiki heeft maar wel geïnteresseerd is. Kosten € 3,00

De derde dinsdagavond van de maand is Reiki-avond voor tweede graads Reikistudenten. Heb je tweede graads gedaan bij een voor mij onbekende master, neem dan eerst even contact met me op.

Regelmatig is er een informatie-avond over Reiki. Raadpleeg de agenda voor de diverse data.

Op de hoofdpagina vind je informatie over Reikimaster Helma Rader-Lommers.

Meer Reiki informatie: www.reikalliance.com

 
     

Voor ondersteuning bij je groeiprocessen: kies uit de kolom links.